Libertine

könyvesbolt

A könyvesboltomban a kiadóm könyveit, kiadványait valamint az általam szelektált és előválogatott könyveket találod. Tematikusan pakolva, a kedvenceimmel feltöltve, szóval ha hozzám bejössz garantáltan olyan olvasnivalóval mész haza, ami neked való!

Légy te is NIOK-előfizető és ajándékozd meg magad vagy szeretteidet az olvasás örömével!

Libertine

könyvesbolt

A könyvesboltomban a kiadóm könyveit, kiadványait valamint az általam szelektált és előválogatott könyveket találod. Tematikusan pakolva, a kedvenceimmel feltöltve, szóval ha hozzám bejössz garantáltan olyan olvasnivalóval mész haza, ami neked való!

A könyvesboltomban a kiadóm könyveit, kiadványait valamint az általam szelektált és előválogatott könyveket találod. Tematikusan pakolva, a kedvenceimmel feltöltve, szóval ha hozzám bejössz garantáltan olyan olvasnivalóval mész haza, ami neked való! Légy te is NIOK-előfizető és ajándékozd meg magad vagy szeretteidet az olvasás örömével!

Csatlakozz a Libertine VIP csapatához és élvezd az exkluzív kedvezményeket!

Előző
Következő

itt találsz meg:

itt találsz meg:

Mi az a NIOK-előfizetés?

Ahogy eddig is, ezután is együtt olvassuk majd a közös könyveket, az előfizetés által azonban számos előnyhöz, illetve extra tartalomhoz, részvételi lehetőséghez juthatsz, miközben támogatod a munkámat, és a sok éves tapasztalatod alapján bizalmat szavazol nekem fél vagy egy egész évre az olvasmányok terén. Bármelyik előfizetési csomagot is választod, az elsők között, a hónap elején megkapod az aktuális közös könyvünket, ráadásul a kiszállításért sem kell fizetned!

A NIOK-előfizetés kiváló lehetőség arra, hogy megajándékozd magad vagy szeretteidet az olvasás örömével. Ajándékként ráadásul nem csak egyszer szerzel vele várakozással teli pillanatokat, hiszen minden alkalommal, amikor a futár csenget a közös könyvvel, átélheted, átélhetitek az új könyv izgalmát és örömét.

Miért legyél előfizető?

Mert bármelyik előfizetést is választod, azzal igazán biztos ponttá teszed az életedben a NIOK-ot, a közös olvasmányélményeket és az elkötelezettséged a könyvek iránt, emellett hozzájárulsz ahhoz is, hogy Magyarország első számú könyves közössége még tovább fejlődhessen.

NIOK Pártoló tagság, arany előfizetési csomag

Az arany szintű előfizetéssel biztosítod, hogy egész évben a NIOK-csoport aktív tagja leszel, velem és a csoporttagokkal olvasod mind a 12 közös könyvet. Az a szokásom 2023-ben is megmarad, hogy a közös könyveket előre nem nevezem meg, továbbra is szeretném, ha meglepetés maradna, amit csak minden hónap elsején fedek fel. A csomag előnye azonban, hogy az elsők között kerül a kezedbe a könyv, és egy egész hónapod van elolvasni a NIOK Könyvklub kibeszélőig! Az előfizetést ingyenes futárdíjjal hálálom meg.

A csomag ára: 60. 000 Ft
(egy könyvet 5 ezer forintos átlagárral számoltam)

NIOK Pártoló tagság, ezüst előfizetési csomag

Az ezüst szintű előfizetéssel biztosítod, hogy fél éven, azaz 6 hónapon át a NIOK-csoport aktív tagja leszel, velem és a csoporttagokkal olvasod mind a közös könyveket. Az a szokásom 2022-ben is megmarad, hogy a közös könyveket előre nem nevezem meg, továbbra is szeretném, ha meglepetés maradna, amit csak minden hónap elsején fedek fel. A csomag előnye azonban, hogy az elsők között kerül a kezedbe a könyv, és egy egész hónapod van elolvasni a NIOK Könyvklub kibeszélőig! Az előfizetést ingyenes futárdíjjal hálálom meg.

A csomag ára: 30. 000 Ft
(egy könyvet átlagosan valamivel több mint 5 ezer forinttal számoltam)