SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS GLS FUTÁRSZOLGÁLATTAL: 1250 Ft

A GLS futárszolgálat a megrendelt termékeket 2-3 munkanapon belül szállítja házhoz.
A csomagot akár a munkahelyedre vagy a lakásodra is kérheted, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között. 
Azt javaslom, hogy mindenképp olyan kiszállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futár, ha 9.00 és 17.00 óra között meglátogat. 
Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). 
Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd a szerződött logisztikai partnerünk, a GLS Futárszolgálat ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphatsz pontos információkat.

ÁTVÉTEL GLS CSOMAGPONTOKON: 1250Ft

Ha kényelmesen a saját időbeosztásod szerint szeretnéd átvenni a terméket, erre a GLS CsomagPontokon van lehetőséged.
A csomag átvevő helyek jól megközelíthető helyeken találhatók, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon. 
GLS CsomagPont térképes kereső segítségével megnézheted, hol van a hozzád legközelebb eső GLS CsomagPont és milyen nyitvatartással áll a rendelkezésedre.
A GLS a feladást követően 1 munkanapon belül kiszállítja az árut a kiválasztott GLS CsomagPontba, és email vagy sms értesítőt küld neked arról, hogy a csomagod megérkezett.
A csomagátvevő helyen az értesítéstől számított 5 napon belül (érvényes személyi okmány bemutatásával) bármikor átveheted a küldeményt, figyelembe véve a kiválasztott GLS CsomagPont nyitva tartási idejét.
A 3. munkanaptól ismételt értesítőt küld a GLS, ha az áru még a GLS CsomagPontban van.
Érvényes, írásos meghatalmazással más is átveheti a csomagot, amely tartalmazza a neved és címed, valamint az átvevő nevét és címét.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Személyes átvételre nyitva tartási időben a budapesti Libertine Könyvesboltban van lehetőséged, ahol nemcsak velem találkozhatsz és ihatsz meg egy kávét, hanem akár a Nincs időm olvasni kihívás csoport más tagjaival is összefuthatsz.
A megrendelés leadását követő munkanaptól átveheted a terméket az üzletben, erről nem küldünk külön értesítést.
Cím: 1027 Budapest, Lipthay utca 12.

FIZETÉSI FELTÉTELEK

FIZETÉS PAYLIKE SEGÍTSÉGÉVEL (ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉS)


A PayLike elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával fizetni online áruházunkban. A bankkártyás fizetéshez nem szükséges a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára.

További információ: www.paylike.hu